Cruise Desire Cruises voor volwassen koppels van 21 jaar en ouder
 
Contact
Onze openingstijden

Maandag tot donderdag 9:00 tot 18:00

+49 30 340 92 963

Let op onze openingstijden voor de feestdagen.
Meer informatie vindt u
hier.

Valentijnsdag in de Caraïben

Desire Cruises West-Indië in februari 2026

Bild: Pooldeck

Deze Desire Cruise is speciaal ontworpen voor avontuurlijke koppels en biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een wereld van passie en verkenning. Geniet van intieme momenten en laat je betoveren door de provocerende sfeer. Deze reis verandert de zee in een podium voor erotische ontdekkingen. Verheug je op een reeks genoegens: Van speelse ontmoetingen tot exquise culinaire ervaringen in pittoreske bestemmingen. Van sensuele workshops tot verleidelijke shows, ervaar alles wat de Desire Cruise West Indies te bieden heeft - een unieke combinatie van plezier en avontuur in het hart van de Caribbean.

Het avontuur van deze unieke cruise begint in Bridgetown op Barbados. Daar wacht je een levendige stad met Caribische charme en een rijke geschiedenis. Vervolgens worden de zeilen gehesen richting Fort-de-France op Martinique, een plaats die elke bezoeker betovert met zijn verleidelijke Frans-Caribische cultuur.

Gustavia op St. Barts nodigt je uit om een schilderachtige combinatie van idyllische zandstranden en exclusieve luxe boetieks te ontdekken. De route gaat verder naar Philipsburg in St. Maarten, waar je kristalhelder water en levendige markten vindt voor een authentieke Caribische ervaring. In Castries op St Lucia kun je genieten van zowel avontuur als ontspanning te midden van weelderige landschappen. Tot slot bereik je Kingstown op St Vincent, waar stellen een unieke kans hebben om de schoonheid en geheimen van het hoofdeiland te ontdekken.

Terwijl het schip over de open zee glijdt, kun je genieten van een drankje aan een van de bars. Verwen je zintuigen met verfijnde restaurants, informele bars, een café en 24-uurs roomservice, die een voortreffelijke culinaire ervaring bieden die past bij de adembenemende bestemmingen.

De volgende diensten zijn inbegrepen in uw boeking

Afbeelding: Oceania Insignia, Route der Desire Cruises West-Indië - Bridgetown, Barbados - Fort-de-France, Martinique, Gustavia, St. Barts - Philipsburg, St. Maarten - Castries, St. Lucia - Kingstown, St. Vincent - Bridgetown, Barbados

Open voor nieuwe ervaringen

15.2.2026 tot 22.02.2026, Bridgetown, Barbados

Met zijn suites, hutten en badkamers biedt de Insignia een frisse en luxueuze sfeer op het hele schip. De openbare ruimtes zijn smaakvol ingericht in de onmiskenbare stijl en het comfort van Oceania Cruises en zijn voorzien van luxe suites en hutten, waarvan bijna 70 procent een privéveranda heeft.

vanaf 1.013,00 € / per nacht
Binnen cabine / alles inclusief
Afbeelding: Haven van Bridgetown
Routebeschrijving · Dag 1

Bridgetown, Barbados

15.02.2026 · Check In · Vertrek 18.00 uur

Bridgetown, de levendige hoofdstad van Barbados, is een charmante toegangspoort tot de Caribische cultuur en geschiedenis. Hier mengt het rijke erfgoed van het eiland zich met moderne flair. Bezoekers kunnen door de levendige straten slenteren, historische bezienswaardigheden bezoeken zoals het indrukwekkende parlementsgebouw en lokale specialiteiten proeven op de kleurrijke Cheapside markt. De stad biedt een mix van Caribische levensvreugde en Franse elegantie.

De stad biedt ook prachtige stranden in de onmiddellijke omgeving en de mogelijkheid om een duik te nemen in het kristalheldere water. Bridgetown is niet alleen een bruisend centrum van handel en cultuur, maar ook een warm welkom voor elke cruisegast die de echte Caraïben wil ervaren.

De haven heeft verschillende aanlegplaatsen die speciaal zijn ontworpen voor cruiseschepen. Moderne faciliteiten zoals comfortabele wachtruimtes, winkels, cafés en belastingvrije winkels zorgen voor een snelle check-in en comfort voor de passagiers. Vanuit de haven is het stadscentrum van Bridgetown gemakkelijk te voet of per taxi te bereiken. Er vertrekken ook regelmatig shuttlebussen en georganiseerde rondleidingen rechtstreeks vanuit de haven.

Afbeelding: Kust van St. Vincent
Routebeschrijving · Dag 2

Kingstown, St. Vincent

16.02.2026 · Aankomst ? · Vertrek

Kingstown, de hoofdstad van St Vincent, staat bekend om zijn koloniale charme en levendige sfeer. Als toegangspoort tot het eiland verwelkomt de haven cruisers met een schilderachtige achtergrond van steile heuvels en dichte vegetatie en bezoekers kunnen de levendige markt in de stad verkennen, waar een verscheidenheid aan lokale producten en handwerk wordt aangeboden.

Geschiedenisfanaten mogen de St George's Cathedral en Fort Charlotte, met indrukwekkend uitzicht over de stad en de baai, niet missen. Kingstown is ook een ideaal vertrekpunt voor excursies naar de nabijgelegen zwarte zandstranden of het weelderige vulkaanlandschap van St Vincen

De haven is centraal gelegen in Kingstown, dus het stadscentrum en de bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Hoewel de faciliteiten misschien niet zo modern zijn als in de grotere havens van de Caraïben, zijn er genoeg voorzieningen om aan de behoeften van bezoekers te voldoen. Lokale handelaren bieden vaak handwerk en lokale specialiteiten aan in de haven, zodat gasten een kijkje kunnen nemen in de lokale cultuur en keuken.

Afbeelding: Baai en beboste bergen
Routebeschrijving · Dag 3

Fort-de-France, Martinique

17.02.2026 · Aankomst ? · Vertrek ?

Fort-de-France, de bruisende hoofdstad van Martinique, is een smeltkroes van Frans-Caribische cultuur en een fascinerende bestemming voor elke cruisegast. Met haar rijke geschiedenis en levendige sfeer biedt de stad een veelheid aan bezienswaardigheden. De architectonisch indrukwekkende Bibliothèque Schoelcher, ontworpen voor de Parijse wereldtentoonstelling en genoemd naar de antislavernij activist Victor Schoelcher, en het historische Fort Saint-Louis, dat een spectaculair uitzicht over de baai biedt, zijn slechts enkele van de culturele hoogtepunten.

Op culinair gebied kunnen bezoekers de exquise smaken van de Creoolse keuken ontdekken, van gefrituurde accras tot pittige Colombo-curry. Fort-de-France is een levendige en cultureel rijke bestemming die een diepgaande ervaring van Caribische levensvreugde en Franse elegantie biedt.

Dankzij de centrale ligging liggen veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Fort-de-France op loopafstand. De haven biedt alle voorzieningen die cruisepassagiers kunnen verwachten, zoals winkels, cafés en toeristische informatie, waar bezoekers excursies kunnen boeken en informatie kunnen krijgen over de stad en het eiland. Het havengebied is ontworpen met gehandicapten in het achterhoofd om de toegang voor alle bezoekers te vergemakkelijken.

Afbeelding: Panoramafoto Philipsburg en grote oude vijver
Routebeschrijving · Dag 4

Philipsburg, St. Maarten

18.02.2026 · Aankomst ? · Vertrek ?

Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, biedt cruisegasten een fascinerende mix van culturele rijkdom en ontspannen eilandcharme. De stad combineert Nederlandse en Caraïbische invloeden, die weerspiegeld worden in haar architectuur, cultuur en culinaire aanbod.

Philipsburg staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en pittoreske witte zandstranden, perfect voor watersporten of gewoon om te ontspannen in de zon. Historische plekken zoals het St. Maarten Museum bieden inzicht in de rijke geschiedenis van het eiland en maken Philipsburg een diverse en uitnodigende bestemming voor elke bezoeker.

De haven van Philipsburg is goed ontwikkeld en biedt moderne voorzieningen die cruisepassagiers verwachten. Ze staat bekend om haar efficiënte afhandeling en de nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De haven ligt direct aan Great Bay en op slechts een korte wandeling van de levendige Front Street, waar talloze belastingvrije winkels, lokale boetiekjes en charmante restaurants uitnodigen tot een wandeling.

Afbeelding: Vogelvlucht van een landtong met een baai
Routebeschrijving · Dag 5

Gustavia, St. Barts

19.02.2026 · Aankomst ? · Vertrek ?

Gustavia, de charmante hoofdplaats van St Barts, maakt indruk met zijn elegante mix van luxe en Caribische flair. De goed uitgeruste haven, omringd door rode pannendaken en zacht glooiende heuvels, is een magneet voor luxe jachten en cruiseschepen.

Bezoekers kunnen wandelen langs de promenades, exclusieve boetiekjes en chique restaurants ontdekken of historische bezienswaardigheden bezoeken, zoals Fort Gustaf. Niet ver van het stadscentrum nodigen idyllische stranden zoals Shell Beach en Gouverneur Beach uit tot een ontspannen dagje onder de zon. Gustavia is een fascinerende bestemming die zowel ontspanning als culturele rijkdom biedt.

De haven van Gustavia staat bekend om zijn uitstekende infrastructuur en verwelkomt elk jaar tal van luxe jachten en cruiseschepen. De stad is gemakkelijk te voet te verkennen en de levendige promenades bieden toegang tot een verscheidenheid aan chique boetieks, chique restaurants en charmante cafés.

Afbeelding: omgewoelde zee van een cruiseschip
Routebeschrijving · Dag 6

Op zee

20.02.2026 · op zee

Vandaag wacht je een heerlijke dag op zee op weg naar een andere fascinerende bestemming. Leun achterover, ontspan en laat je betoveren door de schoonheid van de Caraïben.

Terwijl u geniet van uw koffie of thee in de ochtend, wordt u verwend met een keuze uit de vele activiteiten aan boord. Overdag zorgen getalenteerde entertainers voor plezier en entertainment. Als u van de zon en warme temperaturen houdt, kunt u ontspannen bij het zwembad en een verfrissende duik nemen. Het zonnedek biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op zee.

Voor sportliefhebbers zijn er fitnessstudio's met moderne apparatuur waar je kunt trainen. Als je het wat rustiger aan wilt doen, bezoek dan ons wellnesscentrum, waar je jezelf kunt verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling.

s Avonds verandert het schip in een levendig podium voor entertainment. Geniet van een spectaculaire show in het theater, beproef uw geluk in het casino of luister naar livemuziek in een van onze bars. Het is de perfecte gelegenheid om een enerverende dag in goed gezelschap af te sluiten.

Afbeelding: Panoramafoto haven van Castries St. Lucia met cruiseschip
Routebeschrijving · Dag 7

Castries, St. Lucia

21.02.2026 · Aankomst ? · Vertrek

Castries, de hoofdstad van St Lucia, verwelkomt cruisers met een mix van natuurlijke schoonheid en culturele diversiteit. De haven is centraal gelegen en biedt gemakkelijk toegang tot kleurrijke markten waar lokale ambachten en verse producten worden verkocht.

De stad wordt omringd door weelderige heuvels en biedt een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee. Bezienswaardig zijn de Immaculate Conception Church en Derek Walcott Square, vernoemd naar de Nobelprijswinnaar voor literatuur. Een korte trip buiten de stad leidt naar adembenemende natuurwonderen zoals Marigot Bay. Castries is de ideale uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheid en gastvrije cultuur van St Lucia te verkennen.

De haven ligt op loopafstand van het stadscentrum van Castries, waar bezoekers de plaatselijke markten en culturele bezienswaardigheden kunnen verkennen. Taxi's en bussen zijn beschikbaar voor langere excursies in de omgeving, waaronder naar populaire attracties zoals Marigot Bay of de beroemde Pitons verder naar het zuiden.

Afbeelding: Barbados strand en palmbomen.
Routebeschrijving · Dag 8

Bridgetown, Barbados

22.02.2026 Uitchecken 8:00 Uhr

Een langer verblijf in Bridgetown, Barbados, aan het einde van een cruise biedt veel voordelen en mogelijkheden om het eiland intensiever te verkennen en je meer in de cultuur onder te dompelen. Barbados staat bekend om zijn prachtige stranden met fijn wit zand en kristalhelder water. Plaatsen zoals Carlisle Bay bieden ideale omstandigheden om te zwemmen, snorkelen en duiken, waar je scheepswrakken en een rijke onderwaterwereld kunt ontdekken.

De plaatselijke keuken van Barbados is een smeltkroes van smaken met sterke Afrikaanse, Indiase en Britse invloeden. Bezoekers kunnen traditionele gerechten proeven zoals Flying Fish en Cou Cou, Bajan Macaroni Pie of Pudding en Souse.

Een dagtocht naar plaatsen als Harrison's Cave, een indrukwekkend netwerk van kalksteengrotten, of Hunte's Gardens, een prachtig tuinencomplex midden in een tropisch regenwoud, biedt onvergetelijke ervaringen. Voor wie op zoek is naar ontspanning zijn er talloze resorts en spa's in en rond Bridgetown die eersteklas wellnessfaciliteiten bieden. De rustige omgeving en natuurlijke schoonheid van het eiland dragen bij aan een ontspannende en verjongende ervaring.

Uw schip: Oceania Insignia (Norwegian Cruise Line)

Ter wereld thuis, met de beste cuisine

De Oceania Insignia staat geregistreerd op de Marshalleilanden en is gebouwd op de scheepswerf Chantiers de l'Atlantique in St Nazaire, Frankrijk. Aan boord zorgen 400 internationale staf- en bemanningsleden voor het welzijn van de 656 passagiers. Het schip heeft 30.277 bruto register ton, een kruissnelheid van 18 knopen, een lengte van 180,96 meter en een breedte van 25,4 meter. De laatste renovatie vond plaats in 2018.

Luxe cruiseschip Oceania Insignia op zee
  • 329 hutten en suites in 8 categorieën
  • 24-uurs hutdienst
  • Vijf gastronomische restaurants inbegrepen
  • Acht bars en lounges
  • Negen dekken
  • Groot zoutwaterzwembad en twee jacuzzi's
  • Boutiques
  • Toneelvoorstellingen
  • Bibliotheek
  • Casino ($)
  • Fitnesscentrum / Trail
  • Textiel & naaktruimtes aan boord
  • Speellounge
  • Provocatief avondentertainment
  • Spa, kapsalon ($)
  • Medische ruimte ($)
  • Wi-Fi gratis
  • 24-uurs internetcentrum Oceania@Sea ($)
  • Geleide excursies aan wal ($)
  • Sportdek met 18-holes golfbaan, putting greens
  • Het schip is gedeeltelijk drempelvrij
Je vaart met de besten!

En wij bieden u de beste Service ...

  • Exquisite lekkernijen

    Een exclusieve lokale en culinaire ervaring.

  • Verleidelijk vermaak

    Sexy thema-avonden, zwembadfeesten, animatie en wedstrijden.

  • Details reservering

    Alles wat u moet weten om uw cruise te boeken in één oogopslag.

  • Hoogtepunten der Cruise

    De belangrijkste punten van deze Cruise in een oogopslag.